\z
Flash Vijesti
You are here: Home / ARHIVA / Ministar Zenka: Podrška mladom Ismailu Deliji

Ministar Zenka: Podrška mladom Ismailu Deliji

 

Podrška mladim ljudima je naša ljudska obaveza, ali i dužnost da im ista ne izostane kada je najpotrebnija, rekao je ministar za ljudska i manjinska prava Mehmed Zenka mladom Ismailu Deliji prilikom današnjeg prijema mlade pjevačke nade iz Nikšića. Budući da je pripadnik jedne od najranjivijih društvenih grupa, bilo je sigurno puno prepreka sa kojima se morao nositi što čini Ismailov uspjeh većim, rekao je Zenka, i čestitao mladom Nikšićaninu na požrtvovanosti i snazi volje koju je pokazao u dosadašnjem toku takmičenja.

Ministar je pohvalio i Ismailova zalaganja u školi i izrazio uvjerenje da će se za njegove uspjehe tek čuti. On je poručio mladom umjetniku da je obrazovanje prioritet te da ne odustaje od školovanja, ali i da njeguje svoju inspiraciju kada je riječ o muzici.

Ismail je zahvalio ministru na prijemu i izrazio zadovoljstvo što su Ministarstvo za ljudska i manjinska prav i Vlada Crne Gore prepoznali rezultat koji je postigao i pružili mu podršku da se što bolje pripremi za naredni nastup. Veliko mi je zadovoljstvo što sam imao priliku da predstavim Crnu Goru, grad Nikšić i svoj narod, rekao je Delija u razgovoru sa ministrom.

Aleksandar Damjanović ispred Crnogorske kulturne mreže zahvalio je ministru što je Ismailov talenat prepoznat i pružena mu podrška. Damjanović je izrazio očekivanje da će njegov uspjeh biti motivacija i primjer i drugoj djeci da se bave pjevanjem. Ulaganje u mlade ljude je najbolja državna investicija koja doprinosi očuvanju kulturnog naslijeđa kako Crne Gore tako i manjinskih naroda.

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava

Podgorica; 08.07.2017

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top