\z
Flash Vijesti
You are here: Home / aktuelno / Crna Gora je naš dom, naša domovina i ostaćemo joj uvjek privrženi, jer druge domovine nemamo, a niti nam je potrebna.

Crna Gora je naš dom, naša domovina i ostaćemo joj uvjek privrženi, jer druge domovine nemamo, a niti nam je potrebna.

Lokalni izbori u Ulcinju koji su održani 27.  marta, pokazali su koroziju političkog morala i sve ono što je negativno u našem društvu, bilo je perfidnih psiholoških  pritisaka , ali nas nemogu zaplašiti  jer nismo  kukavice  i  svi to   veoma dobro znaju, znaju veoma dobro da nas nije lako uplašiti. Navedeni pokušaji nisu novina, to je nešto što je uobičajeno u Crnoj Gori, jer nismo kao društvo dovoljno demokratski sazreli. Ono što je posebno okarakterisalo ove izbore ,  razne vrste manipulativnih radnji,  naročito kad  se u javnosti pojavio onaj  audio snimak, pojedni mediji žele da nas satanizuju i prikažu kao dežurne krivce za krajnji ishod ponovljenih izbora na glasačkom mjestu br.5 zbog javnosti moram istaći  na tom biračkom mjestu ne glasa niti jedna petina  od ukupnog broja birača na navedenom biračkom mjestu.

Ono što mogu da čujem iz pojednih medija, to je učestala pojava svih predhodnih izbora,  predpostavljam i ovih izbora to je nešto što je ustaljeno i postala praksa u Ulcinju i to je posao za istražne organe, policiju, sudstvo, tužilaštvo, oni treba da se time pozabave. Bio bih srećan kada bi se ovakve pojave sasjekle u korijenu, onda bismo se isključivo vodili programima stranaka i to bi bila vodilja ko će za koga da glasa.

Ono što me kao čovjeka i roditelja zabrinjava jeste to što se neko svojski   trudi da nas satanizuje  i unapred proglasi dežurnim krivcima, neki mediji im u tome obilato pomažu. ko god pobjedi ili izgubi na ponovljenim izborima, mi ćemo biti dežurni krivci.   Kako god bilo, što se nas tiče, sretno bilo ko god pobjedi. Za svoja prava se moramo složno zajedničkim snagama  izboriti, jer nam  ih niko  neće pokloniti.

 U svakom slučaju Crna Gora je naš dom, naša domovina i ostaćemo joj uvjek privrženi, jer druge domovine nemamo, a niti nam je potrebna. Što se tiče izvršne vlasti u Ulcinju, bilo da je u pitanju aktuelna ili neka buduća većina, ako nam pomognu, hvala im, ako se i dalje budu ponašali kao i do sada, ništa novo, ništa oubičajeno. Čekat ćemo neka bolja vremena, neke nove ljude, koji nisu opterećeni predrasudama.

 Muhamed Uković

09.04.2022.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top