\z
Flash Vijesti
You are here: Home / ARHIVA / Tragedija u požaru stradalo dvoipogodišnje djete

Tragedija u požaru stradalo dvoipogodišnje djete

U požaru u romskom naselju Lovanje, kod Tivta, danas je stradala dvoipogodišnja devojčica, preneo je portal TVCG. Pozivjući se na saznanja iz Uprave policije, portal precizira da je požar u romskom naselju, na teritoriji opštine Kotor, lokalizovan i da je u toku uviđa. U naselju je danas oko 11 sati izbio požar većih razmera, saopšteno je medijima iz Opštine Kotor. Premda su vatrogasci brzo stigli nisu mogli da se bore protiv vatre koja je potpomognuta vetrom brzo gutala drvene barake.

 Na terenu su vatrogasci sa pet vozila, pripadnici Odeljenja bezbednosti i ekipa hitne pomoći, a požarište je obišao i predsednik kotorske opštine Željko Aprcović. Do 14 sati nije bilo podataka o uzroku požara, ali se pretpostavlja da su posredi neispravne elektro instalacije.

 Vatra je zahvatila i deponiju koju vatrogasci gase vodenim šmrkovima. Premda su vatrogasci brzo stigli nisu mogli da se bore protiv vatre koja je potpomognuta vetrom brzo gutala drvene barake u naselju Lovanja. Dvoipogodišnje dete stradalo je u požaru koji je jutros izbio u naselju Lovanja, u kome se nalaze uglavnom drvene barake u kojima je živelo više porodica romske nacionalnosti.

30.12.2019. godine

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top